Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2017.10.21
Névnap
Orsolya
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1297491
Frissítve
2017.10.19

9.jpg

47.jpg

15.jpg

43.jpg

37.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 9. száma

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu


A HERBÁCIÓ magazin 9. számának tartalmából:

Végre itt a nyár: nyári aktualitású növényi olajok: sárgarépa, lenmagolaj, paprikamagolaj, feketeborsolaj, Arckrémek készítése házilag: krémalapok, illóolajos krémek különféle bőrtípusokra, alapkrém házilag, kakaóvajas arckrém, bőrnyugtató uborkás krém, arcradír, pakolás, Gyógylikőrök-, gyógyborok saját kezűleg:áfonyalikőr, benedictin likőr, borsmentalikőr, chartreuse likőr, curayao likőr, diólikör, gyomorkeresű, angolkeserű, kakaólikőr, narancslikőr, krampampuli likőr,puncslikőr, alföldi ágyas pálinkák, áfonyabor, ürmösbor, csipkebogyóbor, forralt bor, Egészséges, érdekes almás-finomságok: eredete, gyógyhatásai, almaturmix, almapép, almakoktélok, almakrém-leves, almaleves, almamártás, almaszósz, almakocsonya, almavaj, almakrém, almás cukorrépapite, almás puding, sültalma, alma-burger, almáskáposzta, töltött alma, almás müzlitorta,  Káposztafélék, egész évben: BIMBÓSKEL: leves-ízesítő, kelbimbó morzsabundában, rántott bimbó, paradicsomos bimbó, bimbófűszer, BORDÁSKEL: pakcsojkocsonya, pakcsojkompót, rakott borda, BROKKOLI: brokkoli roló, brokkoli omlett, brokkoli levesek, brokkoli pástétom, DÍSZKÁPOSZTA:szivárványsaláta, korhelyleves, párolt káposzta, böjti lé, díszkáposzta batyu, FEJESKAPOSZTA: káposztasaláták, vega-székelykáposzta, , káposztás göngyöleg, káposztavagdalt, Feketegyökér: az ősz méltatlanul mellőzött zöldsége: gyógyhatásai, feketegyökér leves, párolt-, sült feketegyökér, feketegyökér lepény, rakottgyökér, Hajdina: az elfelejtett gabona: hajdina levesbetét, bográcsos pásztor hajdina, hajdina-krémleves, hajdinakása, aszalt hajdina, hajdina fasírt, Sajtok tisztán növényi alapanyagokból: tofutúró, tofusajt, gombula sajt, fűszeres növényi sajtok, Olajbogyóból rendhagyóan: olívalekvár, olajbogyós kenyér, Szőlőzselé készítése, Vanília: kedvelt íz természetesen: vaníliaesszencia, vaníliás cukor, vanília krém, és vanília likőr készítése házilag, Petrezselyem: egy íz a mindennapokból:petrezselyem főzet és fűszerolaj, termesztés, tárolás, gyógyhatás, Kertkialakítási ötletek allergiásoknak, Biohírek, rendezvények...

http://http://civil.info.hu/web/nea

http://www.polariskorong.hu

kep_17.jpg

kep_6.jpg

48.jpg

28.jpg

52.jpg

3.jpg

13.jpg

kep_11.jpg

kep_13.jpg

22.jpg

23.jpg

16.jpg