Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2019.01.23
Névnap
Zelma
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1574418
Frissítve
2019.01.21

39.jpg

kep_15.jpg

28.jpg

kep_13.jpg

kep_10.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 38. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 350 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu


A Herbáció magazin 38. számának tartalmából:


A müzli és müzli szelet házi készítése

Fahéj, a téli konyha főszereplője

(fahéjas bundáskenyér, fahéjas párolt gyümölcs, csipkebogyólikőr, narancslikőr, sütőtök

fahéjjal, sárgarépás muffi n, gyümölcsvaj fahéjjal, téli zöldségragu, fahéjas keksz)

Növényi antibiotikumok

(aloe, grapefruit, teafaolaj, fokhagyma, kakukkfű, torma, immun-keverék

receptje)

Sásliliom a gyógyításban és a konyhában

(rizses párolt sásliliom bimbó, bimbósaláta, zöldségleves sásliliommal, cukki nis omlett,

sásliliom gumó püré)

Édesítés természetesen 2.

(nyírfacukor, datolyacukor, juharszirup, melasz, édesgyökérszirup, rózsaszirup, zabszirup,

szilvaszirup, almaszirup, fügeszirup, levendulaszirup, fenyőszirup, útifűszirup,

fahéjszirup, narancsszirup, gyömbérszirup, csokiszirup…)

Alternatív édesítőnövények

(jázminpakóca, azték édesfű, cukorcirok, édesgyökerű páfrány)

A csípős ízről

(csípős ízű növények bemutatása, paprikakrém, mustármártás, borsmártás, borsos

seitan, pirított kukorica, kimchi, borsos gombóc, menta csatni, rózsaborsos csoki, chilis

vodka, borsos immunerősítő, csípős lábfürdő)

Évszakok konyhája

(spárgakrém leves, köles körözött, almás-répás golyó, narancsos csokis keksz)

Receptek erdő-mező növényeiből

(komlóspárgás tojáslepény, csalános rakott karfi ol, csalános csicsókakrém

leves, vadzöldséges joghurtos szósz, túrós nokedli erdei-mezei szósszal, ibolyavirágos

saláta)

A kakukkfű gyógyhatása és felhasználása

(kakukkfű tea, kakukkfüves fürdő, ajvár, kakukkfű tócsni, seitan pecsenye)

A kövirózsa gyógyhatásai

Mustár és ketchup készítése házilag

Metélőhagyma gyógyhatása és felhasználása

(tavaszi zöldmártás, pázsithagymás tofu, körözött különlegesség)

A malabári spenót

46.jpg

13.jpg

kep_7.jpg

47.jpg

kep_2.jpg

42.jpg

2.jpg

8.jpg

30.jpg

3.jpg

kep_9.jpg

10.jpg