Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg
Mai dátum 2019.12.09 Névnap Natália Látogatók 1702293 Frissítve 2019.12.07 




|
HERBÁCIÓ MAGAZIN 16. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 350 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu
A HERBÁCIÓ magazin 16. számának tartalmából:
Dinnyék, a nyár gyümölcsei: dinnyehéj eltevés, görögdinnye cukorban, ecetes apródinnye, görögdinnye befőtt, ecetes sárgadinnye, cukorban eltett sárgadinnye, rumos dinnye, narancsos dinnyelekvár, dinnyedzsem, sárgadinnye íz...
Cseresznyéből készül: ecetes cseresznye, cseresznye íz, cseresznye dzsem, cseresznye nyersen eltéve, cseresznye saját levében eltéve, szódavizes cseresznyebefőtt, ecetes-pácleves cseresznye, rumos cseresznye...
Házi müzliszelet készítése...
A frissítő citrom: citromdzsem, citromszörp...
Gyümölcskocsonyák, gyümölcssajtokk receptjei: almakocsonya, almasajt, birsalmasajt, diós mézsajt, körtesajt, őszibaracksajt, mustban főtt birsalmasajt, pezsgős őszibarackzselé, paradicsom kocsonya, ribizke és málnakocsonya, vegyes gyümölcssajt...
A piros bogyósokról...
Különleges szörpök készítése: alkoholos narancsszörp, almaszörp, csipkebogyószörp, egres szörp, must konzerválása, málnaszörp, nararancshéj szörp meggyszörp, barackszörpök, bodzaszirup, bodzavirág bor, bodzaecet...
Tökből különlegeset: mustan főtt tök, sütőtökbefőtt, ecetes tök, fűszeres tök, gőzölt tök, tök cukorban, sós tök, tök uborkaként eltéve...
A zamatos turblya...
Nyolc-gyógynövényes hajszesz házilag...
A probiotikumokról...
Klorofillos zöld italok...
Gyógybólé...
A körömvirág gyófyhatása, körömvirágos arclemosó...
Spárga, a királyi zöldség: története, spárgavagdalt, indiai bundázot zöldség..
| 

















|