2015. October 10
12:50
Gedeon napja
Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetsége

Köszöntjük a Kertszövetség honlapján!

National Association of Gardeners and Friends of Gardens

A Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének internetes oldala a www.kertszovetseg.net, vagy a www.magyarkertesz.hu internetcímeken érheti el. Fő célunk, hogy e közel száz éves, több mint 140 tagszervezettel, és közel 13 000 taggal rendelkező szövetség a világhálón is elérhető legyen. Amennyiben  a hazánkban működő kertbarát körök valamelyikének tagja szerene lenni, a tagszervezetek menüpontban a térképes keresőben megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebb működő egyesületeket.

Központi Vezetőtovábbképző Tanácskozás


OKTÓBER 7-ÉN ISMÉT TALÁLKOZUNK!
PROGRAM:

Az idei év eddigi tapasztalatai. Mire figyeljünk a borszőlő szedésekor, feldolgozásakor, a préselés az erjesztés során, hogy egészséges új borokat kapjunk. Korszerű kezelő anyagok.
Előadó: Dr. Kovács István kertészmérnök, a Magyar Borakadémia tagja.

A telepítés mesterfogásai különös tekintettel a megváltozott időjárási körülményekre.  Gyümölcs és szőlő fajtajavaslat.
Előadó: András Károly kertészmérnök, az ILEX Kertészeti Kft. tulajdonosa                   

November 4-én Küldött Közgyűlést tartunk, ezért kérjük, ha változott a küldött személye, erről a név és az e-mail cím megjelölésével sürgősen értesítsék az Országos Szövetséget (magdi.matek@gmail.com).     

Kérjük a meghívottakat, hogy a meghívót és személyi igazolványukat szíveskedjenek magukkal hozni.  Ha a tanácskozáson részt vevő személye változik, kérjük a nevet előre jelezni szíveskedjenek a zavartalan beléptetés érdekében. 2015-ben a tanácskozásokat változatlanul minden hónap első szerdáján tartjuk, 10 órától a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Termében: 2016. okt. 7., nov. 4., dec. 2.

                                                                             

A KKOSZ tevékenységét bemutató, kertészeti tippeket és kertésznaptárt tartalmazó
48 oldalas digitális kiadvány
letölthető, innen a címoldalra kattintva: