2015. August 04
03:16
Domonkos napja
Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetsége

Köszöntjük a Kertszövetség honlapján!

National Association of Gardeners and Friends of Gardens

A Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének internetes oldala a www.kertszovetseg.net, vagy a www.magyarkertesz.hu internetcímeken érheti el. Fő célunk, hogy e közel száz éves, több mint 140 tagszervezettel, és közel 13 000 taggal rendelkező szövetség a világhálón is elérhető legyen. Amennyiben  a hazánkban működő kertbarát körök valamelyikének tagja szerene lenni, a tagszervezetek menüpontban a térképes keresőben megtalálhatja a lakóhelyéhez legközelebb működő egyesületeket.

Központi Vezetőtovábbképző Tanácskozás


Tisztelt Kertbarát Kör Vezetők! Következő találkozásunk a Földművelésügyi Minisztérium Darányi-termében várhatóan szeptember első szerdáján lesz! Júliusban szokásos nyári szünetünket tartjuk, augusztusban pedig felújítják a termet, azért szeptemberben folytatódnak az előadások.
Kellemes és termésben gazdag nyarat kívánunk Mindenkinek!

Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozta dr. Szent-Miklóssy Ferencnek. Dr. Szent-Miklóssy Ferenc a Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének elnöke, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó Kft. Kerti Kalendáriumának főszerkesztője az agrárium területén több mint négy és fél évtizeden át folytatott kiemelkedő munkája, a kertészek, kertbarátok érdekeinek képviselete és védelme érdekében végzett tevékenysége, valamint jelentős szakírói életműve elismeréseként kapta a magas rangú kitüntetést.A kitüntetéshez ezúton gratulálunk! NZR

A KKOSZ tevékenységét bemutató, kertészeti tippeket és kertésznaptárt tartalmazó
48 oldalas digitális kiadvány
letölthető, innen a címoldalra kattintva: